top of page

OUR CULINARY WORKSHOPS

  • Atelier culinaire : Kimchi traditionnel et raviolis coréen au kimchi
    11 Feb, 10:30 – 12:30
    Paris, 148 Av. d'Italie, 75013 Paris, France
    Recette vegan possible. Le kimchi est un incontournable de l’art millénaire de la fermentation en Corée et c'est une des spécialités coréennes la plus populaire au monde ! Atelier préparation du kimchi traditionnel et raviolis coréen au kimchi de 10h30 à 12h30.
  • Atelier culinaire :  Bulgogi (BBQ Coréen) et 2 banchans (accompagnements coréens)
    11 Feb, 15:00 – 17:00
    Paris, 148 Av. d'Italie, 75013 Paris, France
    Le bulgogi est une viande marinée puis grillée à la façon coréenne. Le BBQ coréen est un incontournable pour les fans de cuisine coréenne ! Atelier préparation du bulgogi de 15h à 17h.
  • Atelier culinaire : Kimbap (maki coréen) et Teokbokki (gâteaux de riz épicés)
    18 Feb, 10:30 – 12:30
    Paris, 148 Av. d'Italie, 75013 Paris, France
    Les kimbaps sont l'encas/plat favoris des coréens ! C'est le must-have des pique-niques, adoré pour sa polyvalence. Le Teokbokki est un plat typique coréen, que surtout les étudiants adorent. Il s'agit de gâteaux de riz épicés. Atelier de 10h30 à 12h30
  • Culinary workshop: The secret of Gochujang, Korean fermented red pepper paste
    18 Feb, 15:00 – 18:00
    Paris, 148 Avenue d'Italie, 75013 Paris, France
    Traditional gochujang is a red pepper paste fermented in large jars for several months, it is essential to Korean cuisine, it is found in bibimbap for example! Gochujang preparation workshop on March 5 from 10:30 a.m. to 12:30 p.m.
  • Culinary workshop: Traditional kimchi and kimchi cake
    23 Feb, 18:30 – 20:30
    Paris, 148 Avenue d'Italie, 75013 Paris, France
    Vegan recipe possible. Kimchi is a staple of the age-old art of fermentation in Korea and it is one of the most popular Korean specialties in the world! Traditional kimchi preparation workshop and Korean kimchi pancakes led by a Korean monk from 10:30 a.m. to 12:30 p.m.
  • Atelier culinaire : Kimchi traditionnel et raviolis coréen au kimchi
    25 Feb, 10:30 – 12:30
    Paris, 148 Av. d'Italie, 75013 Paris, France
    Recette vegan possible. Le kimchi est un incontournable de l’art millénaire de la fermentation en Corée et c'est une des spécialités coréennes la plus populaire au monde ! Atelier préparation du kimchi traditionnel et raviolis coréen au kimchi de 10h30 à 12h30.
  • Culinary workshop: The secret of Gochujang, Korean fermented red pepper paste
    11 Mar, 10:00 – 13:00
    Paris, 148 Avenue d'Italie, 75013 Paris, France
    Traditional gochujang is a red pepper paste fermented in large jars for several months, it is essential to Korean cuisine, it is found in bibimbap for example! Gochujang preparation workshop on March 5 from 10:30 a.m. to 12:30 p.m.
  • Culinary workshop: Traditional kimchi and kimchi cake
    16 Mar, 18:30 – 18:35
    Paris, 148 Avenue d'Italie, 75013 Paris, France
    Vegan recipe possible. Kimchi is a staple of the age-old art of fermentation in Korea and it is one of the most popular Korean specialties in the world! Traditional kimchi preparation workshop and Korean kimchi pancakes led by a Korean monk from 10:30 a.m. to 12:30 p.m.
  • Culinary workshop: Spring kimchis and kimchi pancake
    18 Mar, 10:30 – 12:30
    Paris, 148 Avenue d'Italie, 75013 Paris, France
    Kimchi is a staple of the age-old art of fermentation in Korea and it is one of the most popular Korean specialties in the world! Spring kimchi preparation workshop (vegan version possible): Rapeseed kimchi and watery kimchi (cabbage, radish, etc.) from 10:30 a.m. to 12:30 p.m.
  • Atelier culinaire : Kimchi traditionnel et galette de kimchi
    25 Mar, 10:30 – 12:30
    Paris, 148 Av. d'Italie, 75013 Paris, France
    Recette vegan possible. Le kimchi est un incontournable de l’art millénaire de la fermentation en Corée et c'est une des spécialités coréennes la plus populaire au monde ! Atelier préparation du kimchi traditionnel et galettes coréennes au kimchi animé de 10h30 à 12h30.

February 2023
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
10:30
Atelier culinaire : Kimchi traditionnel et raviolis coréen au kimchi
+1 more
12
13
14
15
16
17
18
10:30
Atelier culinaire : Kimbap (maki coréen) et Teokbokki (gâteaux de riz épicés)
+1 more
19
20
21
22
23
18:30
Culinary workshop: Traditional kimchi and kimchi cake
24
25
10:30
Atelier culinaire : Kimchi traditionnel et raviolis coréen au kimchi
26
27
28
1
2
3
4
10:30
Culinary workshop: Traditional kimchi and kimchi cake
5
6
7
8
9
10
11
10:00
Culinary workshop: The secret of Gochujang, Korean fermented red pepper paste
12

Welcome to our space dedicated to culinary workshops!

This is an opportunity to learn how to cook Korean together, we prepare des  workshops  très  regularly.

From 4 people you can contact us to organize group workshops, on request, at the time slots of your choice and on the theme of your choice. The workshops are a good way to get together around a fun and gourmet activity, perfect for a birthday afternoon or simply an original outing with friends, family or colleagues in the team building spirit.

bottom of page