top of page
OUR CULINARY WORKSHOPS
January 2025
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
10:30
Atelier culinaire : Kimchi traditionnel (chou épicé)
+1 more
+2 more
2
3
4
5
6
7
8
10:30
Culinary workshop: Summer kimchis and tasting of kimchi pancakes
+1 more
+2 more
9
Welcome to our space dedicated to culinary workshops!
This is an opportunity to learn how to cook Korean together, we prepare des workshops très regularly.
From 4 people you can contact us to organize group workshops, on request, at the time slots of your choice and on the theme of your choice. The workshops are a good way to get together around a fun and gourmet activity, perfect for a birthday afternoon or simply an original outing with friends, family or colleagues in the team building spirit.
- Sat, 01 FebParis01 Feb 2025, 10:30 – 12:30Paris, 148 Av. d'Italie, 75013 Paris, France
- Sat, 01 FebParis01 Feb 2025, 15:30 – 17:30Paris, 148 Av. d'Italie, 75013 Paris, France01 Feb 2025, 15:30 – 17:30Paris, 148 Av. d'Italie, 75013 Paris, FranceLes kimbaps sont l'encas/plat favoris des coréens ! C'est le must-have des pique-niques, adoré pour sa polyvalence. Le Tteokbokki est un plat typique coréen, que surtout les étudiants adorent. Il s'agit de gâteaux de riz épicés. Atelier de 15h30 à 17h30
- Sat, 08 FebParis08 Feb 2025, 10:30 – 12:30Paris, 148 Avenue d'Italie, 75013 Paris, France08 Feb 2025, 10:30 – 12:30Paris, 148 Avenue d'Italie, 75013 Paris, FranceKimchi is a staple of the age-old art of fermentation in Korea and it is one of the most popular Korean specialties in the world! Summer kimchi preparation workshop (vegan version possible): Radish kimchi and cucumber kimchi from 10:30 a.m. to 12:30 p.m.
- Sold OutSat, 08 FebParis08 Feb 2025, 15:30 – 17:30Paris, 148 Avenue d'Italie, 75013 Paris, France08 Feb 2025, 15:30 – 17:30Paris, 148 Avenue d'Italie, 75013 Paris, FranceVegan recipe possible. Kimchi is a staple of the age-old art of fermentation in Korea and it is one of the most popular Korean specialties in the world! Traditional kimchi preparation workshop and Korean kimchi pancakes led by a Korean monk from 10:30 a.m. to 12:30 p.m.
- Sat, 15 FebParis15 Feb 2025, 10:30 – 12:30Paris, 148 Av. d'Italie, 75013 Paris, France15 Feb 2025, 10:30 – 12:30Paris, 148 Av. d'Italie, 75013 Paris, FranceLe kimchi est un incontournable de l’art millénaire de la fermentation en Corée et c'est une des spécialités coréennes la plus populaire au monde ! Une recette vegan est possible. Atelier préparation du kimchi (non épicé) de 10h30 à 12h30.
- Sat, 15 FebParis15 Feb 2025, 15:30 – 17:30Paris, 148 Av. d'Italie, 75013 Paris, France
- Wed, 19 FebParis19 Feb 2025, 18:00 – 20:00Paris, 148 Av. d'Italie, 75013 Paris, France
- Sat, 22 FebParis22 Feb 2025, 10:30 – 12:30Paris, 148 Av. d'Italie, 75013 Paris, France
- Sat, 22 FebParis22 Feb 2025, 15:30 – 17:30Paris, 148 Av. d'Italie, 75013 Paris, France
- Sat, 01 MarParis01 Mar 2025, 10:30 – 12:30Paris, 148 Av. d'Italie, 75013 Paris, France01 Mar 2025, 10:30 – 12:30Paris, 148 Av. d'Italie, 75013 Paris, FranceLe kimchi est un incontournable de l’art millénaire de la fermentation en Corée et c'est une des spécialités coréennes la plus populaire au monde ! Une recette vegan est possible. Atelier préparation du kimchi (non épicé) de 10h30 à 12h30.
- Sat, 01 MarParis01 Mar 2025, 15:30 – 17:30Paris, 148 Av. d'Italie, 75013 Paris, France01 Mar 2025, 15:30 – 17:30Paris, 148 Av. d'Italie, 75013 Paris, FranceLes kimbaps sont l'encas/plat favoris des coréens ! C'est le must-have des pique-niques, adoré pour sa polyvalence. Le Tteokbokki est un plat typique coréen, que surtout les étudiants adorent. Il s'agit de gâteaux de riz épicés. Atelier de 15h30 à 17h30
- Sat, 08 MarParis08 Mar 2025, 10:30 – 12:30Paris, 148 Av. d'Italie, 75013 Paris, France
- Sat, 08 MarParis08 Mar 2025, 15:30 – 17:30Paris, 148 Avenue d'Italie, 75013 Paris, France08 Mar 2025, 15:30 – 17:30Paris, 148 Avenue d'Italie, 75013 Paris, FranceVegan recipe possible. Kimchi is a staple of the age-old art of fermentation in Korea and it is one of the most popular Korean specialties in the world! Traditional kimchi preparation workshop and Korean kimchi pancakes led by a Korean monk from 10:30 a.m. to 12:30 p.m.
- Sat, 15 MarParis15 Mar 2025, 10:30 – 12:30Paris, 148 Av. d'Italie, 75013 Paris, France
- Sat, 15 MarParis15 Mar 2025, 15:30 – 17:30Paris, 148 Avenue d'Italie, 75013 Paris, France15 Mar 2025, 15:30 – 17:30Paris, 148 Avenue d'Italie, 75013 Paris, FranceKimchi is a staple of the age-old art of fermentation in Korea and it is one of the most popular Korean specialties in the world! Summer kimchi preparation workshop (vegan version possible): Radish kimchi and cucumber kimchi from 10:30 a.m. to 12:30 p.m.
- Sat, 22 MarParis22 Mar 2025, 10:30 – 12:30Paris, 148 Av. d'Italie, 75013 Paris, France
- Sat, 22 MarParis22 Mar 2025, 15:30 – 17:30Paris, 148 Av. d'Italie, 75013 Paris, France22 Mar 2025, 15:30 – 17:30Paris, 148 Av. d'Italie, 75013 Paris, FranceLe kimchi est un incontournable de l’art millénaire de la fermentation en Corée et c'est une des spécialités coréennes la plus populaire au monde ! Une recette vegan est possible. Atelier préparation du kimchi (non épicé) de 15h30 à 17h30.
- Sat, 29 MarParis29 Mar 2025, 10:30 – 12:30Paris, 148 Av. d'Italie, 75013 Paris, France29 Mar 2025, 10:30 – 12:30Paris, 148 Av. d'Italie, 75013 Paris, FranceLes kimbaps sont l'encas/plat favoris des coréens ! C'est le must-have des pique-niques, adoré pour sa polyvalence. Le Tteokbokki est un plat typique coréen, que surtout les étudiants adorent. Il s'agit de gâteaux de riz épicés. Atelier de 10h30 à 12h30
bottom of page